2022 een liefdevol jaar

2022 een liefdevol jaar

2022 heeft als jaargetal 6 en daardoor staat dit nieuwe jaar in het teken van liefde, harmonie en verbinding. Een perfect moment om het jaar te beginnen met liefde voor jezelf.

Op 23 mei 2021 mocht ik mijn kleine pluizige vriendje ophalen. Zijn naam is Jip of liefkozend Jippie. 

Dit kleine vriendje heeft mij afgelopen maanden al zoveel liefde en vrolijkheid gebracht. Maar zijn komst heeft mij ook ontzettend veel leermomenten opgeleverd. Hij is een spiegel. Ben ik druk in mijn hoofd, dan is hij ook ontzettend druk. Ben ik relaxed, dan is hij dat ook. Het duurde even voor ik dat doorhad.

Door het vele wandelen samen kan ik mijn werk beter loslaten op de momenten dat het nodig is. Ook is er meer ruimte voor nieuwe en frisse ideeën. Voor een ander, maar ook voor mezelf.

Ik gun iedereen zo’n lief wezen als Jip, met alle mooie (leer)momenten. Ik kan dat helaas niet geven. Wat ik wel kan geven is een moment met volledige aandacht voor jezelf én de natuur. Waarin je verbinding voelt met alles om je heen, waardoor je oog krijgt voor jouw gevoelens en waarin je de emoties en gedachten toelaat in plaats van weg te stoppen.

Om jou hierbij te helpen heb ik een wandelmeditatie ingesproken (luister hem onderaan deze pagina) in samenwerking met Mahalia van der Waal van onlineontspannen.nl. Ga jij het luisteren tijdens het wandelen om te kijken wat het voor jou doet?

Mijn wens is dat 2022 een liefdevol jaar wordt in verbinding met anderen maar ook met jezelf.

Ook 1 van Dees?

Wil jij mijn enthousiaste, nieuwsgierige en flexibele karakter inzetten voor jouw visuele identiteit of maak je liever gebruik van mijn stem die je inzet om jouw verhaal of boodschap het juiste karakter te geven? Ik ga met liefde voor je aan de slag! 

Andere blogs