Dees

CV. Misschien verwacht je het niet maar kleuren en geuren, patronen, schikken van harmonieuze en speelse composities: ik vind het tof. Niet voor niets begon ik mijn carrière als bloemist.

Grafisch ontwerp

Die voorliefde voor organische en botanische vormen ben ik nooit verloren en leerde ik technisch toepassen op de Kunstacademie. Nog steeds haal ik veel inspiratie uit de natuur en kijk ik hoe ik mijn omgeving in ontwerpen kan toepassen. 

Met mijn afstudeerproject, een tijdelijk grafmonument, heb ik mijn studietijd af mogen sluiten met een nominatie voor de Academieprijs en is tentoongesteld in Museum de Fundatie in Zwolle.

Ik vind het daarnaast leuk als mijn werk iets extra bijzonders heeft. Dit zie je vooral terug in speciale, handgemaakte uitgaves.
 

Voice-over

Graag geef ik jouw bedrijf, organisatie of merk niet alleen een gezicht, maar ook een stem. Als professioneel opgeleid stemacteur met een eigen opnamestudio kun je mij inzetten voor allerlei soorten audio-opdrachten: bedrijfsfilms, webvideo's en animaties, apps, e-learnings, instore, on- en offline presentaties, radiocampagnes, tv-commercials en tv-programma's.

Opdrachtgevers huren mij in omdat mijn stem vrolijk, helder en energiek klinkt, en het me lukt mensen mee te nemen in een verhaal. 

Voor de camera

Als ontwerper en voice-over ben ik gewend om 'achter de schermen' te werken. Door af en toe ook vóór de camera te staan, leen ik mijn gezicht aan een organisatie of merk. Best wel spannend, maar ik vind het hartstikke leuk en dankzij een opleiding 'Presenteren voor de camera' red ik me aardig. 

Graag doe ik nog meer ervaring op op dit vlak, dus benader me gerust als je een presentatievraag hebt of wilt sparren over een video- of vlogidee waarvoor ik jouw gezicht kan zijn.

Contact

Ervaringen
Opdrachtgevers